U bent uniek en uw huid is dat ook!

 

De schoonheidssalon is bereikbaar 0627 08 2668

voor informatie of afspraken. Ook kunt weer online afspraken boeken graag tot ziens.

Al onze behandelingen worden speciaal op uw huid afgestemd en staan stuk voor stuk garant voor op maat gesneden topkwaliteit. Geen enkele huid is gelijk. Eerst bepalen we uw huidtype door een huidanalyse lifestyle check en dan gaan we beginnen. Laat je huid in topconditie brengen.

Uw huid word behandeld met huidverzorgende of huidverbeterende behandelingen specialistisch op het gebied van anti-aging, huidlifting, rimpelvermindering, ooglift zonder snijden, pigmentvlekken grondige peelings voor zijdezachte, fluwelen, stralende, egale huid.

 

 Gestart met de OOGLIFT een doorbraak op het gebied van ooglifting zonder in de huid te hoeven snijden of opereren. Het verwijdert plooien,rimpels, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen

De huid rondom de ogen zal in het verloop van een mensenleven verslappen dit begint bij de een sneller dan bij de ander. De fibroblast applicator verstrakt de huid tot 100% en geeft een blijvend resul-

taat en zal jarenlang aanhouden.

 

De behandeling: Door middel van de nieuwste techniek-zonder snijden- word middels een applicator een kleine plasmatische flits geproduceerd. Hierdoor word de lucht tussen de huidplooien ge-ioniseerd.

Hier ontstaat een plasmawolk welke ervoor zorgt dat de overtollige huid op een gecontroleerde manier verwijdert en bijwerkingen tot een minimum beperkt.

Meer informatie volgt op een andere bladzijde bij de treatments/ onder het woord Dermapen.

 

 

 

Tot gauw 06 2708 2668